مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال مرد از منزل

من با خانمم مشکل داریم ولی هنوز از هم جدا نشدیم چون منزل مشترکی که در ان سکونت داشتیم متعلق به همسرم بود بعد از اختلافات از من خواست که منزلی اجاره کنم و دیگر حق ندارم در این منزل سکونت داشته باشم و من هم برای تمکین منزلی با اثاث خانه به غیر از وسایل که در دوران عقد خریده بودم مجددا تهیه کرده ام ولی زنم تمکین نکرده . حال با توجه به اینکه ایشان تمکین نمی کنن من برای وسایلی که در دوران عقد خریده ام ( سرویس چوب.ماشین لباسشویی. گاز. یخچال و تلوزیون و.. که هم اکنون در منزل زنم است و درب را قفل کرده میتوانم اقامه دعوا کنم و درخواست استرداد وسایلم را از دادگاه بخواهم.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
امكان طرح دعوا با توجه به مدارك وجود دارد

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . بله در صورت تهیه منزل مناسب و اثبات عدم تمکین زن میتوانید وسایل خود را تحت عنوان استرداد دریافت کنید .