مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی

ما یک پرونده رسیدگی داشتم و اینجانب شاکی پرونده درخواست کارشناسی رسمی دادگستری و دادگاه رای به نفع من داده ولی هیچ حرفی از هزینه کارشناسی نزده حالا می خواستم بدونم ماده قانون در رابطه با این که هزینه کارشناسی بر عهده فردی که رای بر علیه او صادر شده هست چی هست !؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام .اگر داخل دادخواست قسمت خواسته نوشته باشید مطالبه مطلق خسارات دادرسی . دادگاه در رای محکوم علیه رو محکوم به پرداخت آن می کنه و هزینه کارشناسی هم شامل خسارات دادرسی میشه