مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت ناجا در تهران جهت جانبازی

این جانب در سال 85 بعنوان افسر وظیفه در پلیس راهور تهران بزرگ در حال خدمت که با موتورسیکلت سازمان تصادف کردم پس از بستری در بیمارستان و ارجاع به کمیسیون شورای پزشکی عالی ناجا معاف گردیدم .. ولی هیچ گونه جانبازی یا دیه به من تعلق نگرفت. آیا میتوانم پیگیر مجدد پرونده شوم.
ضمنا صورتجلسه سانحه و فرم ب و فرم ز هم تکمیل دارم ...

پاسخ ها :

تصادف در حین ماموریت ناجا جانبازی در حین ماموریت دیه تصادف در حین ماموریت تصادف