مشاوره حقوقی رایگان - خودرو متواری در تصادف

سلام در تصادفی که به تازگی داشتم خودرو متواری شد و چون از صحنه خارج شدم پلیس راهور نیامد و گفتند که به پاسگاه محل مراجعه و تنظیم شکایت کنم از طریق شماره پلاک
این روند شکایت به چه صورتی هست و ایا نتیجه بخش هست و چه پیامد هایی دارد
پیشاپیش از همراهی شما متشکرم

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام .تقدیم شکایت کیفری به دادسرای محل از طریق دفتر خدمات قضایی.
بله نتیجه بخش هست

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

در صورتیکه شماره پلاک آن خودرو داشته باشید، بلکه امکان طرح دعوا هست، اما اگر صدمه بدنی وارد شده است با طرح شکایت کیفری. و پس از اثبات وقوع تصادف میتوانید از صندوق تأمین خسارت های جانی دیه نواحی آسیب دیده را مطالبه کنید

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بله این شکایت روی این پلاک میمانداگر صاحب پلاک به شما مراجعه نکند زمان فروش اجبارا باید به شکایت شمارسیدگی ورضایت شماراجلب نماید وگرنه قادربه انتقال نخواهدبود