مشاوره حقوقی رایگان - خودرو متواری در تصادف

با سلام. من ماشین رو کنار خیابان پارک کرده بودم و وقتی برگشتم دیدم که با ماشین تصادف کرده اند و رفته اند. خوشبختانه یکی از اهالی متوجه شده و از پلاک ماشین خسارت زده عکس گرفته است. میخواستم بدونم الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را تقدیم نمایید وشماره پلاک خودرو را نیز اعلام کنید