مشاوره حقوقی رایگان - گروکشی وسایل شخصی

20 سال دارم و با مادربزرگ مادری ام زندگی میکنم, به تازگی خانه ی پدرم را ترک کردم و پدرم وسایل شخصی ام (لباسها و سایر وسایل اینچنینی) را گرو گرفته و به من نمیدهد و اجازه نمیدهد وسایلم را از انجا خارج کنم.
چه کار باید بکنم ؟!

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مسایل این چنینی خانوادگی بوده و عنوان مجرمانه و حقوقی ندارد .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا اظهارنامه فرستاده که پس بدهد بعد از ان شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید