مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وثیقه ملکی به گواهی کسر از حقوق

با عرض سلام و ارادت.
یکی از دوستانم اکنون در زندان به سر میبرد و به دستور قاضی محترم پرونده، شرط آزادی زندانی را تا صادر شدن حکم 100 میلیون وثیقه ملکی می باشد.
آیا قانون این اجازه را به ما می دهد که درخواستی بنویسیم و از قاضی محترم بخواهیم بابت توقیف ملک یک یا دو نفر کارمند ببریم و نامه کسر حقوق تسلیم دادگاه مربوطه نمایند؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

بله در صورت عدم موافقت مطابق ماده 226 قانون ایین دادرسی کیفری می توانید اعتراض کنید البته ظرف ده روز از زمان صدور قرارمهلت اعتراض دارید همچنین میتونید برید پیش دادستان