مشاوره حقوقی رایگان - بازاریابی شبکه ای

سلام، وقت بخیر. من یک مدت در یک شرکت بازاریابی شبکه ای کار کردم که شرکت اسپانیایی هستش. کلی پول خودم و خانواده ام رو شرکت خورده. لیدری که میشناسمش قبلا میگفت کار کلاهبرداری نیست و اگر هم بود لیدرا میدن پول رو. ولی وقتی معلوم شد پانزیه رفتارش کاملا برگشت. الان هم یک پروژه دیگه راه انداخته. این یکی دیگه خودش جزء موسس هاش هست. حالا میخوام بدونم ازش شکایت کنم میشه پولم برگرده؟ مدرکم هم سایتش بود که الان بسته شده و فقط چت هامون هست به عنوان مدرک (اگر محسوب بشه). اگر شکایت کنم پای خودمم گیر هست یا نه؟ چون زیر مجموعه هام شکایتی ندارن و مدرکی هم نیست که ثابت کنه زیر مجموعه ای داشتم.

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

پولو چطور واریز کردی به حسابش با شماره من تماس بگیرید 09166614201