بستگی به ادله ابراز و نتایج رفتار مجرمانه و احراز در محکمه دارد البته اثبات زنا اصولاً ممکنه نیست یا مشکل است
بله مگر شرایط احصان وجود داشته باشداحصان زن عبارت است از آنکه دارای همسر دائمی و بالغ باشد و در حالیکه بالغ و عاقل بوده، با او از طریق قبل جماع کرده باشد و امکان جماع از طریق قبل را با شوهر داشته باشد.
بنابراین همسرموقت، نابالغ، مجنون و وطی از دبر، از شمول احصان خارج است.
بر اساس ماده ۶۳۰ قانون مجازات اسلامی، در صورتی که مرد همسرش را در حال ارتکاب زنا با مردی دیگر مشاهده نماید، میتواند در همان لحظه ارتکاب جرم هر دو را به قتل برساند و از مجازات قصاص و دیه معاف شود. مورد مجازات شلاق برای زن در صورت عدم اجرای قتل، اگر جرم زنا اثبات شود، بسته به شرایط ممکن است زانیه به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شود. شرط اثبات زنا یا از طریق اقرار متهم یا شهادت شهود معتبر است. تشخیص دقیق موارد از جمله شرایط و وقوع جرم به عهده دادگاه است و موارد دیگر مانند ۹۹ ضربه شلاق برای زن معمولاً در شرایط خاص و با استناد به اثبات جرم متفاوت قابل اعمال است.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.