مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام. طی دادخواستی ملک و زمین موروثی پدر که کلا نسخ می باشد و در تصرف عمه بوده. تقاضای تقسیط و فروش کردیم. طبق حصر وراثت چون مادربزرگ یک ششم سهم داشت، بعد فوت وراث یعنی عمو و عمه ها تقاضای حصر وراثت ندادن به این دلیل دادخواست بدوی از دادگستری به خاطر نداشتن حصر وراثت خوانده، برگشت خورد. حتی امکان جمع آوری محلی جهت استهشاد فوت مادربزرگ، به خاطر روابط خوانده ها در محل نیست. لازم به ذکر است یک مرحله‌ صلح‌ و سازش هم به عنوان تصرف و دیوارکشی، صلح کردیم. لطفا راه حل مناسب بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

فروش سهم الارث پدری درخواست تقسیم ارث مطالبه سهم الارث تقسیم ارث ارث پدری ارث پدر انحصار وراثت ارث