مشاوره حقوقی رایگان - گزارش به پلیس امنیت اخلاقی

سلام. من با دوست دخترم توی ماشین بودم. ایشون رو بغل کردم و با هم رو بوسی کردیم. در این حین یکی از همسایه ها از منزلش در اومد و از پلاک ماشین عکس گرفت.
این همسایه میتونه کاری بکنه؟چون هیچ دوربین پلیسی اون جا نبود و حتی ما دستگیر هم نشدیم. فقط این همسایه اومد و عکس گرفت. سوالم این هست که که با عکس پلاک اگر گزارشی بده پلیس امنیت کاری میکنه؟ اگر از بالا از ما عکس گرفته باشه این همسایه، صرفا با دادن پیامک به پلیس امنیت، پلیس کاری میکنه و پیگیر میشه؟ لطفا پاسخ بدید. ممنون.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر .نگران نباشید اصلا ایشان شاکی خصوصی محسوب نمی شود که عکس بفرستند یا خیر