مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر اجاره شرکت

با عرض سلام و احترام حضور کارشناس محترم. اینجانب شرکتی را ثبت کرده و صرفا جهت انجام امور اداری مربوط به ثبت شرکت آدرس منزل مادرم را به عنوان نشانی شرکت اعلام کردم. از بدو تاسیس تاکنون شرکت فاقد فعالیت می باشد. البته پرونده مالیاتی تشکیل داده و هر ساله در موعد مقرر اظهارنامه عدم فعالیت را ارسال نموده ام. با توجه به این که شرکت عملا وجود خارجی ندارد و ملک مورد اشاره محل زندگی مادرم می باشد و ایشان ریالی ار این بابت دریافت نکرده اند. حال علی رغم اقرار طرفین مادرم به عنوان مالک و من به عنوان مدیر عامل که وجهی بابت اجاره پرداخت نشده اداره امور مالیاتی مبلغ بسیار زیادی به عنوان بدهی ملک از بابت مالیات اجاره خواهان است. در بخشنامه 13530 مورخ 27-7-84 درخصوص توضیح تبصره 2 ماده 53 به صراحت آمده اگر حسب اقرار طرفین یعنی صاحب ملک و شخص منتفع یا بر اساس مدارک متقن معلوم گردید که واگذاری مجانی بوده در آن صورت موضوع از حیطه مالیات بر درآمد املاک خارج است. آیا این بخشنامه شامل ملک مسکونی مادرم می شود؟ آیا ایشان که تنها حقوق بازنشستگی منبع درآمدشان هست، بایستی بابت اجاره ای که دریافت نکرده اند مالیات بپردازند؟ خواهشمندم ارایه طریق بفرمایید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تقلب نسبت به قانون میتواند اثار و عواقبی برای مخاطب داشته باشد در قانون تجارت و ثبت شرکتها از شما خواسته نشده که به صورت کذب و غیر واقعی ادرس تعیین نمایید !!!!!!