مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه دوم ملک دیگری

سلام بر شما عزیزان. سپاسگزارم از زحماتتون . این جانب چند سال پیش حدود 4 سال . طبقه دوم خونه ای رو ساختم و در آن سکوت کردم. حالا بعد از گذشت این مدت تقاضای اجاره از من را دارند به مبلغ 500 تومن . بنا به دلایلی بنده قبول کردم. ولی چند روز بعد دوباره گفتن باید از این جا بلند شید و برید دنبال خانه بگردید. همون پول چند سال قبل که ساخته شده رو میخوان بدن که البته فاکتور هایش موجود هست. حالا اگه ممکن هست بنده رو راهنمایی بفرمایید که حرف قانون چیست؟ در ضمن منزل برای مادر خانمم بوده که من طبقه دوم رو ساختم. با تشکر.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه تا کنون پیگیر هزینه ساخت نبوده اید و مطالبه نکردید، مبلغ زمان ساخت صحیح است