مشاوره حقوقی رایگان - اضافه نمودن پارکینگ و انباری به سند آپارتمان

من یک انباری و پارکینگ از سازنده ساختمان خریداری نمودم و این ها بعد از پایان کار ایجاد شده چطوری میتونم این موضوع را به سند واحد خودم اضافه کنم، ساختمان 15سال ساخت و من 4سال پیش آن را خریداری کردم

پاسخ ها :

اضافه نمودن پارکینگ و انباری به سند آپارتمان اضافه نمودن پارکینگ به سند اضافه نمودن انباری به سند خرید پارکینگ پس از دریافت پایان کار خرید انباری پس از دریافت پایان کار انباری در ساختمان پارکینگ در ساختمان سند انباری پارکینگ