مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام وقت بخیر مدتی است که برادرم و همسرشان با هم به مشکل برخوردند و برادرم حق طلاق را و به ازای بخشیدن مقداری از مهریه به همسرش داده است آنها مستاجر خانه ی پدرزن برادرم هستن که الان پدرزن برادرم خواستار تخلیه خانه شده برادرم خانه ای را دوباره اجاره کرده است ولی پدر زن برادرم میگوید جهیزیه دخترم را نمیدهم اگر دخترم را میخواهی باید جهیزیه بگیری ایا این موضوع از لحاظ قانونی مشکلی ندارد ؟

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و عرض ادب
طبق ماده 1107 قانون مدنی که در آن به تعریف نفقه پرداخته، تامین اثاثیه منزل جزئی از نفقه زن به شمار می‌رود لذا زنان در تامین جهیزیه هیچ تکلیف و وظیفه قانونی ندارند، چراکه تامین اثاثیه منزل بخشی از نفقه است که مرد موظف به تامین آن است و عدم تامین آن آثار و عوارض قانونی را در پی دارد. موفق باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

طبق ماده 1107 قانون مدنی تهیه مسکن و اثاث والبیت جزئی از نفقه زن به شمار می‌رود لذا زنان در تامین جهیزیه وظیفه قانونی ندارند، مرد موظف به تامین آن است و عدم تامین آن موجب حق عدم تمکین برای زن و دریافت نفقه می باشد.