مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن اب از سقف طبقه بالای آپارتمان

با سلام مدت چند ماه هست از سقف بالای منزل بنده اب نم داده و سقف و بدنه را رطوبت داده و به همسایه طبقه بالا گفتیم زیر بار نمیرود و میگوید مشترک هست به مدیر هم گفته ایم ایشان هم زیر بار نمیرود چکار باید بکنیم تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برید شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید و بعد اقدام به شکایت بر اساس آن انجام دهید

سيامك  حسني

سيامك حسني :

دادخواست مطالبه خسارت علیه مدیر و متصرف واحد بدید البته ابتدا موضوع رو از طریق ارسال اظهارنامه به مدیر اطلاع بدید سپس تامین دلیل کنید تا کارشناس میزان خسارت را تعیین نمایید