مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک اوقافی

با سلام. پدر ما ملک موقوفه با اجاره نامه رسمی اوقافی در اختیار داشتن. بعد از فوت ایشان، ملک در اختیار ورثه با اجاره نامه جدید قرار گرفته است و احدی از ورثه اقدام به تصرف کرده و اجازه استفاده دیگر وراث را نمی دهد. از نظر قانونی چه دادخواستی باید داده شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

تصرف ملک ورثه ای اوقافی توسط یکی از ورثه تصرف ملک ورثه ای توسط یکی از وراث تصرف ملک اوقافی رفع تصرف ملک ملک اوقافی تصرف ملک