مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم انتقال سند خودرو

با سلام. دو سال پیش یک ماشین خریدم که مالک نیومد سند بزنه و شکایت کردم. حالا که به نتیجه رسیده و سند به نامم خورده. بابت این دو سال تاخیر میتونم طلب خسارت کنم یا خیر؟
اگر میتونم، خسارت بر چه مبنایی محاسبه میشه و از کجا باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

ياسين  رحيمي

جناب آقای ياسين رحيمي :

با سلام..چنانچه در قرارداد خرید خودرو وجه التزام یا خسارتی بابت تاخیر در انتقال سند پیش بینی شده باشد میتوانید بر اساس قرارداد دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید در غیر اینصورت خسارتی به شما تعلق نخواهد گرفت. موفق باشید یاسین رحیمی وکیل دادگستری