مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل دیگران

با سلام.
من و همسایه ام در یک ساختمان ولی به صورت مجزا زندگی می کنیم. سیم های مربوط به تلفن هر دو در حیاط ما هست. همسایه کناری بدون اجازه و زمانی که ما منزل نبودیم وارد حیاط شده و سیم ها را جابجا کرده. فقط چون خطوط تلفن خراب بوده، نتونسته از خط استفاده کنم. من به محض ورود متوجه شدم و اعلام کردم ولی زیر بار نرفتند. راهش چیه که دوباره تکرار نشه؟

پاسخ ها :

ایمان اسیابان

جناب آقای ایمان اسیابان :

سلام نهایت ازشون تعهد بگیرین به عدم تکرار ویا باید به محض ورود با 110 تماس میگرفتین