مشاوره حقوقی رایگان - مصادره مجتمع تجاری

سلام. 30 نفر خریدار پیش فروش واحد تجاری از پروژه ... هستیم. ساختمان بالای 50 درصد ساخته شده ولی سازنده و مالک اختلاف داشته و کار تعطیل شد. از زمان تحویل چهار سال گذشته و سهم شهرداری برای جواز و غیره هم 14 واحد صورتجلسه کرده اند، تحویل دهند. حال ما مال باختگان، میتوانیم از قانون تصرف یا مصادره و هر حکمی که به ما امتیاز بده، به حقمون برسیم؟ خصوصا بحث مصادره به نفع ما و شهرداری. ممنونم.

پاسخ ها :

مصادره ملک پیش خرید شده مصادره ملک خریداری شده عدم تحویل ملک پیش خرید شده تصرف ملک توسط شهرداری قوانین پیش خرید آپارتمان پیش خرید ملک مصادره ملک