مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی ملک در رهن بانک

سلام. همسرم ملکی را وکالتی خرید و پس از آن، سند پنج برگی اش را به نام خودش زد. ملک مورد نظر غیر تحویل است و کارت اقساط اش هم نیامده. در واقع هنوز همسرم به بانک مراجعه نکرده. حالا قصد فروش آن را داریم میخواهم بدانم در آینده پس از تحویل در صورتی که خریداران اقساط را نپردازند، مشکلی برای همسرم پیش نخواهد آمد؟
آیا من که سند به نام همسرم است هم میتوانم ملکی پنج برگی را به نام خودم بزنم؟
خواهش میکنم سریع تر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر منظور پنج برگی های مسکن مهر است بلی دشواری خواهید داشت