مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام،،، راننده تاکسی هستم، دوستم باهام دربست رفت راه دور با پدرش بنایی کار میکنن بهم گفت بریم بابامو بیاریم منم رفتم بعد که رسیدیم گفت بابام رفته خودش، بریم تو ساختمان یه مقدار وسیله صاحب کارم داده بهم اونا رو ببریم من نیم ساعتی داخل ماشین بودم بعد اومد منو برد داخل ساختمان بهم گفت برو ماشین بیار تو حیاط راحت بار بزنیم منم ماشین آوردم 2ساعتی خوابیدم تو ماشین اونم وسیله ها رو جمع کرده بود گذاشته بود تو حیاط منو بیدار کرد منم وسیله ها رو گذاشتم تو ماشینم، دوربین پلاک منو ثبت کرده بود از طریق پلاک ماشینم پیمان کار ساختمان اومد در خونمون شمارمو گرفته بود از خونمون، باهام تماس گرفت گفت از ما سرقت شده یا خسارتمو تو بده اگر ندی شکایت میکنیم منم بخاطر آبروم قبول کردم چون پدر دوستم براش کار میکنه همه جوره بهم داره فشار میاره، من وسایلای که با ماشین آورده بودم دوستم برد فروخت بعد که اینطوری شد با خود رفیقم رفتیم پس گرفتیم من خودم تنها بردم تحویلش دادم چیزهای که از قبلم دزدیده الان از من میخواد دوستمم بهم گفت با هم رفتیم دزدی کردیم چون پیمانکاره با اینا کار میکنه چندسالی هست میشناسن همدیگرو اصلا با اونیکه دزدی کرده کاری نداره فقط گیر داده من فیلم ماشینتو دارم فقط شما رو میشناسم، میخواستم ببینم من میتونم شکایت بکنم یا خودمم شریک جرم میشم ممنون میشم اگه راهنمائیم بکنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به شواهد و قراین شما شریک جرم هستید اما پس از تسویه و پرداخت بدهی رسیدی اخذ کنید تا پس از آن جنبه اخاذی از شما پیدا نکند