مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام، خسته نباشید. یکی از دوستان نزدیک من حدود 30 بار مورد تجاوز قرار گرفته. اما نه به صورت ناجور. بعد الان قصد ازدواج داره میگه میدونم که دکترا میتونن بفهمن، اما میخوام بدونم در آزمایش های قبل از ازدواج، این تست از من گرفته می شود یا نه؟ اگر گرفته شود، نمیتونم ازدواج کنم. ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

تجاوز به چه نحوی ؛متوجه نشدم از اینکه گفتید نه بصورت ناجور یعنی عمل دخول صورت نگرفته ؟قبل از ازدواج تست پرده بکارت انجام نمیشود مگر با تقاضای خود و با هزینه شخصی