مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

سلام.. دیروز با همسرم در جاده نیشابور جریمه سرعت شدیم افسر به همسرم گفته بود که شکایت بدلیل بدحجابی در جاده پلور دارید و باید به وزرا مراجعه کنید ... ولی همون لحظه هم جریمه با مشخصاتش برای من اومد و تمام جریمه ها برام اس ام اس میشه ... ولی این اس ام اس امنیت اخلاقی نیومده ... میخواستم بدونم برم یا صبر کنم تا پیامک بیاد؟ اصلا برم یا نرم؟ جاده پلور اصلا کجاست

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. پیامک مربوط به تهران است. باید به وزرای تهران مراجعه کنید