مشاوره حقوقی رایگان - با سلام از یه پیج تو اینستا سفارش مشروب دادیم و پول فرستادیم کارت به کارت که رسید هم داریم ولی

با سلام از یه پیج تو اینستا سفارش مشروب دادیم و پول فرستادیم کارت به کارت که رسید هم داریم ولی کلاهبرداری بود اگر شکایت کنیم حکم خودم چیست تا الان هیچ سابقه ای ندارم و نمیخوام سو سابقه برام درست شه با تشکر

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

در خصوص مشروب و سایر معاملات نامشروع امکان پیگیری از طریق مراجع قضایی وجود ندارد
اما می توانید در قالب مطالبه طلب یا ترفندهای دیگر تقاضای بازگشت وجه را داشتع باشید