درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - حریم برق

سلام. بنده ملکی را 3 سال قبل در شمال خریداری کردم که دارای جواز ساخت ، پایان کار و سند تک برگ ، امتیازات اب و گاز دارد . اما اداره برق بدلیل ادله خود مبنی بر قرار گیری بخشی از دیوار ملک در حریم برق 20 کیلووات از دادن کنترل امتناع می‌کند و شرط امتیاز برق را تعویض سیم‌های برق را عنوان می‌کند. همسایه های دو طرف بنده هر دو برق دارند و بومی هستند و جالب اینکه تیر برق همین ولتاژ در حیاط آنها قرار دارد ! هر چند مبلغ 90 میلیون از مبلغ فروشنده جهت ایفای تعهد نگهداری کردم. بدون شکایت از فروشنده راهکار دیگه ای وجود دارد ؟

پاسخ ها

دادخواست حقوقی هم متصوراست 

سلام، می‌توانید از طریق کمیسیون امور مشترکین برق یا اداره برق منطقه درخواست بررسی مجدد و رفع مشکل را بدهید. همچنین مراجعه به شورای حل اختلاف یا دادگاه اداری برای شکایت از تصمیم برق ممکن است راهگشا باشد.

با استناد به اصل تساوی در انشعابات (ماده ۱۰۰ قانون برنامه پنجم توسعه) و با ارائه درخواست کتبی به اداره برق و در صورت عدم پاسخ، شکایت به اداره کل تعزیرات حکومتی می‌توانید با استناد به سوابق همسایگان و جوازهای موجود، اداره برق را ملزم به واگذاری انشعاب کنید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص