مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

با سلام و احترام
در تاریخ بهمن 95 مزایده نوبت دوم ملک شرکت و برنده و سند رسمی به نام اینجانب انتقال شد. حالا محکوم علیه دادخواستی مبنی بر ابطال مزایده داده که در ان قید نموده طبق ماده 51 اجرای احکام مدنی باید اندازه بدهی به فروش میرسید نه کل شش دانگ. (مبلغ محکوم به 720 میلیون تومان و قیمت کارشناسی ملک یک میلیارد و ششصد و بیست میلیون تومان که نهایتا با شصت میلیون بالاتر ملک به فروش رسید). محکوم علیه در جلسه مزایده نوبت اول حضور داشته و با توجه به اینکه هیچ خریداری نبوده صورتجلسه مزایده را بدون هیچ اعتراضی امضا و مقرر شد که مزایده تکرار گردد. حالا خواسته ایشان چه قدر میتواند مورد قبول دادگاه شود. ایا میتوان گفت که قاضی ناظر بر دادگاه طبق ماده 131 فروش به هر میزان (مقدار) عمل و تایید نموده.

پاسخ ها :

ابطال مزایده ملک برنده مزایده ملک تکرار مزایده مزایده ملک برای بدهی مزایده ملک مزایده