مشاوره حقوقی رایگان - مفقوی مدارک ماشین برای تعویض پلاک

باعرض سلام و احترام
من یه ماشین فروختم به یه نفر (وکالت فروش و تعویض پلاک) تو دفترخونه زدم به اسمش و 15 روز هم وقت گذاشتم. حالا بعد از چند روز میگه کل مدارک رو گم کرد از جمله برگه سبز و سند کمپانی و برگه محضرخونه که من به ایشون وکالت دادم. حالا ایشون اعلام مفقودی مدارک کردن و توی روزنامه سراسری آگهی زدن. حالا بعد از ده روز که جواب آگهی مفقودی مدارک بیاد خریدار میتونه تعویض پلاک انجام بده. ضمنا وقت تعویض پلاکشون که من وکالت داده بودم تا اون وقت تموم میشه.
ممنون میشم جواب بدید راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

به محض پایان موعد وکالت‌نامه دادخواست فک پلاک را تقدیم نمایید در ضمن وکلتنامه در محضر موجود ومیتوتنیدکپی برابر اصل را همان دفتر خونه تهیه فرمایید