مشاوره حقوقی رایگان - دیه کبودی زیر چشم راست به همراه دو جراحت دامیه و یک حارصه زیر چشم راست چند درصد میشود؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما در نامه پزشک قانونی برای من عنوان شده دو جراحت دامیه زیر پلک چشم راست و یک جراحت حارصه زیر پلک چشم راست به همراه کبودی اطراف چشم راست ممنون میشم بگید چند درصد دیه کامل و چه مبلغی میشود با تشکر فراوان

پاسخ ها :

دیه کبودی زیر چشم دیه کبودی دیه جراحت حارصه میزان دیه دیه