درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی و اکانت

سلام روز بخیر چند روز پیش با استفاده از شماره تلفن من اکانت تلگرام زده شده و وقتی اون آیدی رو دادیم به پلیس فتا شماره تلفن من در اومده چطور این اتفاق ممکنه؟ امکان اینکه گوشیم هک شده باشه و با استفاده از اون اکانت زده باشن هست؟

پاسخ ها

سلام بله احتمالا گوشی شما هک شده و از طریق ارسال پیامک ، امکان اتصال برای شخص ثالث فراهم شده است

ضمنا بهتر است که دیلیت اکانت بزنید و یا رمز دو مرحله ای برای ورود تلگرام را فعال کنید و نشست های فعال را نیز از تلگرام خود خارج کنید تا امکان سوء استفاده از اکانت شما فراهم نشود

با سلام و وقت بخیر؛ احتمال هک شدن گوشی شما یا سوءاستفاده از شماره تلفن‌تان برای ایجاد اکانت تلگرام وجود دارد. این اتفاق ممکن است به چند طریق رخ داده باشد: ۱) اگر کد تأیید تلگرام (SMS) به گوشی شما آمده و شما آن را ناخواسته با کسی به اشتراک گذاشته باشید، فرد دیگری می‌تواند با استفاده از آن کد، اکانت تلگرام بسازد. ۲) هک شدن گوشی از طریق بدافزار یا اپلیکیشن‌های مخرب می‌تواند دسترسی به پیامک‌ها یا اطلاعات گوشی را فراهم کند. ۳) ممکن است از روش‌های فیشینگ (مثل صفحات جعلی ورود به تلگرام) یا سرقت اطلاعات SIM کارت (مثل تعویض غیرقانونی سیم‌کارت) استفاده شده باشد. برای بررسی، ابتدا تلگرام خود را چک کنید (در بخش Devices) تا ببینید آیا دستگاه ناشناسی به اکانت شما متصل است یا خیر. سپس رمز عبور تلگرام را تغییر دهید و تأیید دو مرحله‌ای فعال کنید. برای اطمینان، گوشی خود را با آنتی‌ویروس معتبر اسکن کنید و اگر احتمال سوءاستفاده جدی است، با پلیس فتا همکاری کنید تا لاگ‌های ارتباطی و IP مورد استفاده بررسی شود. همچنین، شکایت رسمی به پلیس فتا ارائه دهید و از اپراتور تلفن‌همراه خود بخواهید گزارش دسترسی به سیم‌کارت را بررسی کند.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص