مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صوتی

سلام.
بنده در واحد همکف آپارتمانی 5 واحدی در نبش کوچه فرعی و بن بست (عرض کوچه اصلی 4متر و عرض کوچه فرعی 3 متر) سکونت دارم. در بیرون از آپارتمان و همجوار با اتاق خواب بنده فضایی با مساحت حدودا 3در 2 باقیمانده از مساحت کل آپارتمان ، دارای در و پنجره جدا تحت مالکیت خانمی هست که بنابر تقاضای افراد آنجا را بدون توجه به شرایط مجاز مکان تجاری و ایجاد هرنوع مزاحمت مربوطه ؛ برای کسب و کارهای مختلف اجاره میدهند.. مدتی است این مکان را بعنوان انبار مواد غذایی یکی از شعبات جوجه ... اجاره داده اند.
در این فضای کوچک تهویه هوایی کار گذاشته اند که 24 ساعت روشن است و صدای دیوانه کننده آن امان ما را بریده. به مسئول مجموعه هم مراجعه کردیم ،خواهش نمودیم ، تذکر دادیم اما با لحن بد و قلدری گفت هرکاری میخواهید بکنید .
شما راهکاری به ما ارائه بفرمائید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با پلیس و کلانتری تماس بگیرید تا جهت صورتجلسه شکایت اقدام‌ نمایند