مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حقوق معوقه

با سلام و عرض ادب :
اینجانب حدود 11 سال قبل برای درخواست طلبم از همسر دخترعمویم بناچار وارد معامله ای با ایشان شدم که در قبال این معامله دو دانگ از شش دانگ یک ملک بدون سند و دارای یک باب مغازه و آب و برق و گاز واقع در شهرستان ساوه بنام اینجانب مبایعه نامه گردید و مابه التفاوت معامله که حدود 27 میلیون تومان بود پرداخت نمودم . تاریخ مبایعه نامه دیماه 88 می باشد . بفاصله سه ماه پس از انعقاد قرارداد طرف معامله فوت نمود. و وراث مسیولیت ادامه روند را بعهده گرفتند. قرار بود از محل اجاره مغازه ماهیانه معادل یک سوم آن به اینجانب پرداخت نمایند ولی تا کنون مبلغی پرداخت نشده ضمن اینکه بنده هم دو بار وکیل گرفتم که در حکم اولی رای به موات بودن ملک داده اند . حال پس از 11 سال هنوز نه به حقوق اجاره دست یافته ام و نه به اصل پولم که 31 میلیون و پانصد هزار تومان می باشد.
تقاضا دارم مرا راهنمایی فرمایید که برای احقاق حقوقم آنهم با توجه به تورم فعلی چه کنم ؟

پاسخ ها :

اجرت المثل ملک شریکی اجرت المثل ملک اجاره ملک شریکی زمین موات