مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و به دنبالش گرفتن مهریه و طلاق

ده ماه نامزدیم. دختری از شهرستان استان اردبیلم و پسر هم ساکن تبریز که اونم اصالت همینجایی هست. هیچ مهر و محبتی بهم نداره بارها شده دعوا کردیم منم حرف طلاق پیش کشیدم توی دعوا وقتی عصبانی بودم توی پیامک گفتم مهریه هم نمیخوام. هرماه 100تومن میزد به کارتم که اونم نمیزنه دیگه نه رفت و امدی داره نه حرف محبت امیزی توی این ماه ها من بخاطر ناراحتی که بهم کرده فقط وزن کم کردم.
حالا هم خودشم میگه اخلاقامون بهم نمیخوره من اخلاقم اینطوره اگه بگم درست هم میشم دروغه. الان رابطمونو قطع کنیم بهتر از چند ساله دیگه با بچه قطع کردنه. حالا میخوام راهنماییم کنید برا گرفتن نفقه قبلیام و حالم و به دنبالش کمکم کنید مهریمو که 114 تاست رو بگیرم و طلاقم هم بگیرم. اینم بگم باکره هستم و فک کنم نصف مهر بهم تعلق بگیره. علاوه بر سکه 4 تا لوازم خانگی مثه تلوزیون و فرشو ماشین لباسشویی و یخچال هم هست
و اینکه میتونه به پیامک استناد کنه برا ندادن مهریه ؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شما می توانید برای نفقه و مهریه خود اقدام کنید و اینکه مهریه نمی خواهم حق قانونی شما را از بین نمی برد چون نه هبه نه بذل است الان مهریه خود را می خواهید