مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام
بنده دو سال پیش به خاطر دادن حق طلاق به همسرم جدا شدم ولی همچنان پرونده مهریه همسرم باز هستش و همسرم از طریق اداره ثبت اسناد اقدام به مسدودیت حساب بانکی بنده نموده سوالم این هستش که : 1- آیا میتونه همسرم اقدام به مسدودیت سهام عدالت بنده نماید 2- درصورت اقدام همسرم توسط دادگستری چند سال زمان صرف میشه تا درخواست ایشون بررسی و اجرا شه 3- آیا قرار بازداشت هم توسط دادگاه صادر میشه یا نه

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام درجه‌ت مطالبه مهریه هرگونه اموالی داشته باشید از جمله سهام قابل توقیف می باشند و حکم جلب درصورت عدم پرداخت صادر می گردد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله درصورت درخواست اجرای مهريه سهام توقیف میشود