مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ثلث اموال وصیت شده

با سلام .
وصیت نامه پدری دارم که روحانی محل نوشته و ثبت محضر نشده و کلیه وراث
پدرم و روحانی محل امضا کرده اند .
و در آن ثلث اموال به اینجانب واگذار شده. بعد از فوت پدرم وراث به وصیت نامه عمل نمی کنند و حاضر به واگذاری ثلث به اینجانب نیستن. آیا راهکار قانونی برای دریافت ثلث اموال پدرم وجوددارد . ضمنا زمین های پدرم فقط برگه مبایعه نامه عادی دارند و پلاک ثبتی به نام پدربزرگم است. و فاقد ثبت رسمی می باشند .

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام دادخواست تنفیذ وصیت نامه تقدیم و پس از اخذ رای الزام وراث به تحویل موارد وصیت را بخواهید