مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر. برای درخواست مهریه میتونم وسایلی مثل یخچال و لباسشویی رو مصادره کنم؟ این وسایل داخل انبار مغازه هستن و فاکتور به اسم همسرمه جزو وسایل زندگیش محسوب نمیشن. و اینکه 100 میلیون پول دست خواهرش داره با بردن شاهد میتونم این پول رو هم بگیرم؟ میتونم به علت داشتن اختلال شخصیت مرزی ازش شکایت کنم؟ ایشون هربار از رفتن به مشاوره طفره میرفتن و ما هیچ مشاوره ای قبل از ازدواج نرفتیم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اول اینکه لوازم مغازه قابل توقیف است. پولی که دست خواهرشان دارند چنانچه اثبات شود بله قابل توقیف است.بابت اختلال شخصیت مرزی صرفا میتوانید تقاضای طلاق بدهید