مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص پارکینگ

ما در آپارتمان 18 واحدی قولنامه ای زندگی می کنیم که سر پارک خودرو مشکل داریم
همسایگان ساختمان ما در قولنامه های خود در خصوص پارکینگ سه گونه اند
1- چند نفر پارکینگ دارند
2- چند نفر فاقد پارکینگ هستند یعنی در قولنامه چیزی در خصوص پارکینگ ذکر نشده است
3- بقیه در قولنامه هایشان نوشته شده پارکینگ عمومی
در اینجا تکلیف ما که پارکینگ داریم چه می شود
در حال حاضر هر کس زودتر بیاید پارک می کنند و هیچ نظمی رعایت نمی شود از نظر قانونی چه کار می توانیم انجام دهیم تا حق ما مطالبه شود
از کرج

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام به شهرداری مراجعه کنید