مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید اجباری از سازمان نظامی

من اجبارا از سازمان نظامی بازخرید شده ام لکن در ماموریت آخر از جهت جسمی ستون فقرات صدمه دیدم، اولا کامل و جامع بفرمائید چه حقوق و مزایای به من تعلق می گیرد سپس چگونه حق جانبازی و ایثارگری بگیرم 2هفته جبهه بوده ام

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

اول اینکه اجباری. برای بازخریدی. نیست و در واقع با میل خودتان بازخرید شده اید
دوم اینکه موضوع ایثارگری و جانبازی ارتباطی به بازخریدی ندارد، میبایست موضوع را در کمیسیون امور ایثارگران مطرح نمایید و با ارایه مستندات و حضور در جبهه گواهی ایثارگری. اخذ نمایید
سوم اینکه در خصوص مصدومیت ایجاد شده ، در صورتیکه در حین ماموریت رخ داده باشد میبایست برای مطالبه دیه و مستمری، دعوا . علیه سازمان تحت ماموریت مطرح نمایید