مشاوره حقوقی رایگان - جزای فحاشی و تهدید

باسلام. در جریان خرید یک ملک با بنگاه دار بخاطر مزاحمت تلفنی او و نفرینهایش درگیر مشاجره تلفنی و لفظی شدم و بینمان یک ناسزای کوتاه درگرفت که من چون نمی خواستم موضوع بیشتر کش پیدا کند بلافاصله تماس را قطع کردم چون میدانستم علت پیش آمدن مشکل بسیار کم ارزش است و بنگاه دار دچار یک توقع کاذب شده اما او موضوع را رها نکرد و چندین بار به موبایل من زنگ میزد و هر بار من تماس را رد میکردم تا جائی که منجر شد او طی چهار بار ارسال پیامک به من هر بار با پیامک به خانواده من فحاشی و خود من و همسر و فرزند و خانه ام را به شدید ترین شکل تهدید کند که من دیگر هیچ جوابی نه با تلفن و نه با پیامک به او ندادم و پیامکهای او را در گوشیم نگه داشته ام. میخواهم ببینم ایا امکان شکایت دارم. و آیا خود من مقصر و مورد اتهام واقع میشوم و ایا او هم امکان شکایت دارد. و جزای او چه حد است./ باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه ایشان به صورت پیامکی توهین وتهدید کرده اند شمامیتوانیدازایشان دردادسرا شکایت کنید واگرشمابه صورت شفاهی باایشان مجاشره لفظی کردید باتوجه به اینکه ایشان نمیتواند اثبات کند شکایتش به نتیجه نمیرسد مگراینکه بتواندباسایرادله ازجمله شاهداثبات کند مجازات توهین شلاق یاجزای نقدی است