مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر مطلقه تعلق میگیرد

سلام دختر مطلقه ای هستم میخواستم بدانم بعد فوت پدر و مادرم حقوق پدرم به من تعلق میگیرد یا خیر البته شاغل هستم ولی متاسفانه هیچ بیمه ای ندارم میتوانم حقوق پدرم را دریافت کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان دختر در صورت نداشتن شغل و شوهر از حقوق مستمری پدر خویش بهرمند میشوند. بیمه نبودن دلیل بر نداشتن شغل ثابت ودرآمد مستمر است و لذا مستحق می باشید.