مشاوره حقوقی رایگان - نحوه طرح شکایت

با سلام. بنده ساکن استان البرز هستم.
در شهرستان بستان آباد از توابع استان آذربایجان شرقی، درخت های قلمه را از باغچه ام بریده و فروخته اند.
1_ آیا اول باید در ثنا شکایت را ثبت کنم؟ یا مستقیم به دادسرا بروم؟
2_ می توانم در دفتر خدمات قضایی محل سکونت در ثنا ثبت کنم یا باید به محل وقوع جرم مراجعه کنم؟

با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

شما به مراجعه به دفترخدمات قضایی هرمحلی هستید می توانید شکایت خودراثبت کنید

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام ميبايست بهدفتر خدمات قضايي رفته شكايت خودتان را ثبت بفرماييد، لازم نيست به محل وقوع جرم بريز