مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف رانندگی

با سلام. در 22 خرداد سال 1399 تصادف کردم. دست راست از دو قسمت دچار خرد شدگی شد. بعد از دو ماه متوجه شدم که جوش نخورده و دوباره عمل شدم. امیدی به درست شدن ندارم. 5 تا از دنده های چپم شکست که 3 تاش حفاظ قلب و دو تاش پایین قلب است. ممنون میشم که مبلغ دیه و این که کی به دستم خواهد رسید را بگویید؟ چون خانواده دارم و بدون درآمد.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام به پزشکی قانونی مراجعه کنید بدون معاینه و ملاحظه پرونده نمیتوان گفت