مشاوره حقوقی رایگان - فایل صوتی فحاشی

سلام. بین من و شخصی مدت ها است بر حسب اختلاف ها و کلاهبرداری که نموده، درگیری بوده. چند ماه پیش به هم دیگر به خاطر شکایت ها طرفین، رضایت دادیم. حالا بعد از گذشت چند ماه با من تماس گرفته. چون بدهکار به من بوده. طی صحبت ها من به او فقط فحاشی نمودم. فحاشی به خودش، زنش و پدرش بود. که پدرش فوت شده. او نیز من رو به خیلی چیزها تهدید کرد.
سوال: اگه صدای من رو ضبط کرده شکایت کنه چی میشه؟
سوال: شاهدی پیش خودش نبود اما همسرم کنارم شاهد بوده چون ابتدا با همسرم حرف زده.
من میتونم همسر خودم رو به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کنم؟
سوال: اگر شاهد دروغین معرفی کنه که این حرفا رو شنیده، چی میشه؟ چون توی سایت ها خوندم که شنود بدون اجازه و یواشکی جرم محسوب میشه میتونم از شاهدش شکایت کنم؟
سوال: از این که اگه صدام رو ضبط کرده میتونم ازش شکایت کنم و مجبور بشه رضایت بده تا رضایت بدم؟

اگه از صدای ضبط شده شکایت کنه من توی دادگاه گردن بگیرم یا انکار کنم کدومش بهتره؟ در صورتی که انکار کنم نتیجه چی میشه؟

پاسخ ها :

شکایت به دلیل فحاشی به استناد به فایل صوتی فایل صوتی فحاشی همسر به عنوان شاهد در دادگاه شکایت به دلیل ضبط صدا ضبط صدای دیگران در قانون فحاشی تلفنی استناد به صدای ضبط شده فحاشی