مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت

سلام، بنده افسر کارشناس راهور پیمانی، تهران بزرگ بودم که خدمت سربازی هم گذرانده ام. در سال 91 شرایط رسمی شدنم تایید شد. به دلیل پرونده سالم و پاکی که داشتم یک سال جلوتر تاییدیه حفا و بازرسی و غیره به من داده شد. قسمتی از مراحل رسمی شدنم را انجام دادم ولی به دلیل مشکلات خانوادگی بعد پایان پنج سال بدون هیچ پرونده قضایی و انضباطی مجبور به ترک خدمت شدم. تا الان هم تسویه نکردم. چند باری با نامه نگاری و غیره پیگیر ماجرا شدم برای بازگشت. اما جواب منفی بود. آیا راهی برای بازگشت هست؟ سال 92 منفک شدم.

پاسخ ها :

اعاده به خدمت پس از منفک شدن اعاده به خدمت نیروی پیمانی شرایط اعاده به خدمت بازگشت به کار نیروی منفک شده بازگشت به خدمت اعاده به خدمت