مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

با سلام و خسته نباشید.
سه ماه پیش یک ماشین خریدم حدود 20 میلیون. پولم کم بود صاحب ماشین گفت ده میلیون سودش رو تا پایان سال طی دو فقره چک با اصل پول بهم بده. طی توافقی قرار شد در صورت دادن پول زودتر از موعد مقرر سودش رو نگیره. بنده طی یک ماه و نیم کل پول 20 میلیون رو به بنگاه دادم که ایشان بدهد. ولی گویا بنگاه ده میلیون پول رو به ایشان نداده و الان صاحب ماشین هم برای سند زدن نمیاد. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

ابتدا اظهارنامه بفرستید
بعدا دا خواست الزام به حضور در دفترخانه مورد توافق وتنظیم وانتقال سند