مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش خودرو

سلام، در تاریخ 22 مرداد ماشین پراید را به مبلغ 63 میلیون با تمام امکانات با فردی قولنامه کردم. روز بعدش متوجه شدم که او به شخص دیگری به مبلغ 72 میلیون داره میفروشه. من هنوز سند انتقال نداده ام. می توانم قولنامه دستی بینمون رو فسخ کنم؟ پول رو به طرف بدهم؟ حتی خسارت هم راضی هستم بدهم. ماشین رو با مدارک که بهش داده بودم به من برگرداند. می توانم؟

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

معامله قطعی است مگر اینکه ادعای غبن فاحش کنید البته در شرایط نوسان قیمت خودرو اثبات آن مشکل است