مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه

با سلام و خسته نباشید. یک واحد آپارتمان به صورت صلح نامه از پدرم به من رسیده؛ که متنش به گفته وی از طریق وکیل آماده شده و تایپ شده می باشد. در آخر امضای 2 شاهد، امضای پدرم و امضای خودم و امضا و مهر شورای شهر نیز می باشد. آیا این صلح نامه در دادگاه معتبر می باشد؟

پاسخ ها :

اعتبار صلح نامه تایپ شده در دادگاه اعتبار صلح نامه در دادگاه اعتبار صلح نامه صلح نامه ملک صلح نامه