مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مسكن مهر

سلام، من حدود 8 سال پيش با وعده پرداخت 10 ميليون پيش و 5 ميليون در زمان تحويل (6 ماه بعد) و دريافت واحد 72 متري در مسكن مهر، ثبت نام كردم. ولي پروژه سال ها نيمه كاره مانده و دو سال بعد با وعده تحويل سريع 3 ميليون ديگر دريافت كردند. ولي نداند تا مسكن گران شد و هر بار مراجعه كردم قيمت را به قيمت روز حساب كردند. طوري كه اگر آزاد خريد ميكردم ارزان تر ميشد خريد كرد. سوال من اين جاست آيا ميتوانم براي دريافت ملك يا خسارت اين سال ها كه ارزش پولم ده ها برابر كم شده، اقدام كنم؟ اكنون ملكي که عدم ارائه من ثبت نام كردم ( در دفترچه با خودكار نوشته بودم ) كامل شده و فروخته شده. اكنون چند سال است فقط وعده مي دهند اصل پول من را مي دهند ولي آن را هم نداده اند. ملكي كه با پول من و وامي كه براي ملك من داده شد تا 60 درصد ساخته شد و فقط 30 درصد هزينه ساخت به قيمت روز تمام شده. ولي مي گويند اگر ملك ميخواهي به قيمت روز بايد پول بدهي. ميتوانم شكايت كنم؟ سپاس

پاسخ ها :

عدم تحویل پروژه ساختمانی مسکن مهر عدم ارائه مسکن مهر به متقاضی فروش مسکن مهر به غیر شکایت از تعاونی مسکن مهر عدم تحویل مسکن مهر مسکن مهر