مشاوره حقوقی رایگان - شرط ضمن عقد ارتکاب جرم مغایر با شئون خانوادگی

با سلام.
یکی از شروط ضمن عقد ازدواج دائم این است: محکومیت قطعی زوج در اثر ارتکاب جرم و اجرای هر گونه مجازات اعم از حد و تعزیر در اثر ارتکاب جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی و شئون زوجه باشد. تشخیص این که مجازات مغایر با حیثیت خانوادگی است با توجه به وضع و موقعیت زوجه و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.
زوج این شرط را امضا کرده است و خانواده زوجه متشخص و محترم هستند. سوالم اینه که در این شرط چه نوع محکومیتهایی درنظر گرفته می شود؟ مثلا آیا محکومیت زوج به جرم توهین به شخص ثالث که جرمی ساده می باشد، آیا از مصادیق این شرط مذکور می باشد؟
البته میدانم که تشخیص نوع مجازات مغایر با حیثیت خانوادگی زوجه با دادگاه است، خواستم بپرسم روال دادگاه ها در خصوص اجرای این شرط ضمن عقد، در خصوص چه نوع مجازات هایی هست؟
با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

روال خاصی ندارد و بستگی به نظر قضات دارد . اینکه چه مجازاتی تعیین شده نیز موثر است