مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مستمری بازماندگان

با سلام، پدر بنده با 19 سال سابقه بیمه، فوت شدند. برای ما بازماندگان که مادرم و سه فرزند پسر هستیم، مستمری برقرار گردید. بنده دانشجو بودم و درسم تمام شده. آیا حق مستمری من کلا قطع خواهد شد؟ یا به سهم مادر و دو برادر زیر 18 سال که دارم اضافه می شود؟

پاسخ ها :

تقسیم حقوق مستمری بین بازماندگان تقسیم حقوق بازنشستگی نحوه تقسیم مستمری بازماندگان قوانین مستمری بازماندگان مستمری بازماندگان متوفی مستمری بازماندگان مستمری